Om Ida Malchau

Sammen gør vi sundhed realistisk

Min baggrund er en cand.scient i Human Ernæring, Københavns Universitet samt en bachelor i Sundhed og Ernæring.

Undervejs i mit uddannelsesforløb har jeg søgt at kombinere fysisk aktivitet og ernæring ved blandt andet at tage en række fag på Idræt om sportscoaching, træning til børn og unge samt motivation. Jeg har desuden mere end syv års erfaring indenfor felten hvor jeg har hjulpet hundredvis af mennesker af med de overflødige kilo. Som produkt af det, har det skabt sundere, stærkere og gladere mennesker hvilket giver mig det mest tænkelige drive, til det jeg elsker og laver.

Jeg har erfaring med alt fra fitnessinstruktør, holdinstruktør i spinning og funktionel træning til løbecoach, personlig træner, foredragsholder og kostvejleder. Jeg fokuserer i høj grad på processen, der kræves til at opnå et sundt, realistisk og ikke mindst varigt vægttab.

En stor beslutning

Min store interesse for sundhed stammer helt tilbage til 12 års alderen, hvor jeg var klassens tykke pige med lavt selvværd og mangel på selvtillid. Dengang tog jeg en stor beslutning, som skulle vise sig at være afgørende for mit liv fremadrettet!

Jeg ville se godt ud i en konfirmationskjole og jeg ændrede derfor min livsstil, så godt som en 12-årig nu kan på egen hånd. Det vægttab jeg opnåede i mine tidlige teenageår, ændrede mig som person. Mit selvværd steg og ligeså gjorde min selvtillid. Derfra var jeg aldrig længere i tvivl om, hvad jeg skulle beskæftige mig med når jeg blev gammel nok og fik muligheden. Jeg ville hjælpe mennesker til et sundere, gladere og ikke mindst lettere liv.

I dag er træning, fysisk aktivitet og næringsrig mad min store passion, og det fylder rigtig meget i mit liv. Mine favoritsportsgrene er triatlon og langdistanceløb hvorpå jeg kan tilføje Marathon og Ironman70.3 distancerne til CV’et.

Jeg er født i 1988, bosat i Sorø med min kæreste på et lille landsted med alle vores dyr.